Türkiye için geri sayım sayın başladı. Kalp atışı gibi lub dub lub dub lub dub atıyor. -69 dereceye indi sıkı durun

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Rusya'nın uzak doğusundaki Yakutistan'ın başkenti hakkında flaş bilgiyi verdi. Hava sıcaklığı -69 dereceye kadar da indi. Ökten, Türkiye için geri sayımın da kalp atışı gibi lub dub lub dub lub dub şeklinde atmaya başladığını ifade etti.

Türkiye için geri sayım sayın başladı. Kalp atışı gibi lub dub lub dub lub dub atıyor. -69 dereceye indi sıkı durun

Türkiye'de havaların soğumaya başlamasıyla birlikte vatandaşlar da ne zaman kar yağışının etkili olacağını merak etmeye başladı. 

Meteorologların değerlendirmesine göre aralık ortasında ya da aralık sonlarına doğru kentlerimizde hafif de olsa bir kar yağışı etkili olabilir. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de Türkiye'yi etkilemesi beklenen Rusya bölgesindeki hava durumu hakkında vatandaşlara yeni bilgiler verdi. 

TÜRKİYE İÇİN DE GERİ SAYIM BAŞLADI 

Ökten, Türkiye için geri sayımın da kalp atışı gibi lub dub lub dub lub dub şeklinde atmaya başladığını ifade etti.

Paylaşımı şu şekilde: 

"Rusya'da aşırı soğuklar birikiyor. Yakutsk -69 derecelere indi. Bu tarihe göre rekor bir değer. Ülkemiz için de geri sayım başlıyor. Bol Kar yağışlı bir Kış diliyorum..." 

Türkiye için geri sayım sayın başladı. Kalp atışı gibi lub dub lub dub lub dub atıyor. -69 dereceye indi sıkı durun - Resim : 1