Türkiye için müjde değil kötü haber... Kıyamet alameti gibi bir şey bu aslında. 23 Eylül'de başlayacak 27 Eylül'e kadar devam edecek

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye için aslında müjde değil kötü bir haber verildi. Çünkü eylül ayının sonlarına yaklaşmamız rağmen sonbahar bir türlü gelmiyor. Kaynaklar Türkiye'nin 23 Eylül'den 27 Eylül'e kadar yazın özetini yaşayacağını dile getiriyor. İşte bu de kıyamet alameti gibi bir durum.

Türkiye için müjde değil kötü haber... Kıyamet alameti gibi bir şey bu aslında. 23 Eylül'de başlayacak 27 Eylül'e kadar devam edecek

Türkiye'de havalar bir türlü soğumak bilmiyor. Mevsimler kendine gelmiyor. Manisa'da geçtiğimiz günlerde yaşanan bir olay da vatandaşları oldukça endişelendirdi. 

AĞACINA BAKAN VATANDAŞ GÖRDÜĞÜ MANZARA İLE ÜRKTÜ 

Manisa'da köydeki ağacını kontrol eden bir vatandaş, erik ağacının sonbahara girmemize rağmen yeniden çiçek açtığını gördü. Bu ürkütücü bir durumdu.

ŞİMDİ YENİDEN YAZIN ÖZETİNİ YAŞAYACAĞIZ

Eylül ayının sonlarına yaklaşmamız rağmen sonbahar bir türlü gelmiyor. Kaynaklar Türkiye'nin 23 Eylül'den 27 Eylül'e kadar yazın özetini yaşayacağını dile getiriyor. İşte bu de kıyamet alameti gibi bir durum.

"25 EYLÜL'DEN SONRA NORMALE DÖNMEYE BAŞLAYACAĞIZ" 

Hava Forum tarafından da konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"23 Eylül Cumartesi Afrikamsı sıcak hava bizimle birlikte olacak. Haritaya ve değerlere bakın, sanki Temmuz-Ağustos... 25 Eylül'den itibaren normallere döneceğiz..." 

Türkiye için müjde değil kötü haber... Kıyamet alameti gibi bir şey bu aslında. 23 Eylül'de başlayacak 27 Eylül'e kadar devam edecek - Resim : 1