Türkiye için o tarihte olursa mucize olacak. Hemen şapkaları yere indirmeyelim. Bir mucize belki olur

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye Mart ayı konusunda flaş bir haber verildi. O tarihte olursa mucize olacak. Hemen şapkaları yere indirmeyelim. Bir mucize belki olur

Türkiye için o tarihte olursa mucize olacak. Hemen şapkaları yere indirmeyelim. Bir mucize belki olur

Türkiye'de yaşayan vatandaşlarımız, şubat ayının son derece kurak geçmesinin ardından artık tek ihtimal olarak mart ayı başlarına bakmaya başladı ancak mart ayından gelen haberler de pek iç açıcı değil. 

Mart ayı başında şu an için bereketli yağmurlar görünüyor ancak kar ihtimali hala zayıf. Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye Mart ayı konusunda flaş bir haber verildi. O tarihte olursa mucize olacak. Hemen şapkaları yere indirmeyelim. Bir mucize belki olur.

Meteoroloji Bey hesabından, "Mart ayında kıyılara kar yağmaz demiyorum ihtimal düşük diyorum. Yani öyle yağsa bile gömecek tarz da oluşacak bir sinoptik dizilim beklenmemeli cılız olur 2022 gibi bir koşul yok ,bir mucizevi bir gelişim olursa bilgilendiririm." paylaşımı yapıldı. 

8 MART GİBİ YAĞMURLAR GELECEK 

Kaynaklar tarafından verilen tarihe göre 8 Mart gibi yağışların etkili olması bekleniyor ancak şu an için herhangi bir kar yağışı görünmüyor.