Türkiye için şimdi "Mayıs ayını kaybettik" diye duyuruldu. Aman Allah felaket bir şey. Neler oluyor bize böyle

Meteoroloji sayfası Hava Forum tarafından mayıs ayına ilişkin dikkat çeken bir haber verildi. Hava Forum "Mayıs ayını kaybettik" diye yaptığı paylaşımda yaz sıcaklarını bekleyenlerin mayıs ayı sonuna kadar beklemesi gerektiğini söyledi.

Türkiye için şimdi  "Mayıs ayını kaybettik" diye duyuruldu. Aman Allah felaket bir şey. Neler oluyor bize böyle

Türkiye'de küresel ısınma etkisini sonuna kadar göstermeye devam ediyor. Tam sıcakların 23 Mayıs'tan sonra etkisini göstereceği konuşulurken, herkesin heyecanını tavana çıkaran bir gelişme yaşandı. 

Meteoroloji sayfası Hava Forum tarafından Meteoroloji ile ilgilenen ve hava durumunu takip eden milyonlarca vatandaşa "Mayıs ayını kaybettik" denilerek dikkat çeken bir bilgilendirme geçildi. 

Söz konusu bilgilendirmede hava grafiğine göre mayıs ayının soğuk geçmeye devam edeceği ve yaz sıcaklarının henüz yurdumuzda etkili olmaya başlamayacağı dile getirildi. 

"MAYIS'TA KISA KOLLUYLA SAHİLDE YÜRÜMEK ZOR"

Hava Forum kendisine sıkça sorula "Ne zaman kısa kolluyla sahilde yürürüz" şeklindeki sorulara ise toplu olarak şu yanıtı verdi: 

"İstanbullu takipçilerimiz "Ben ne zaman tişörtümü, şortumu giyip akşamları sahilde yürüyebileceğim" diye soruyor. Bunu Mayıs'ta gerçekleştirmeniz zor. Bunu geçelim. Perşembeye bakalım: Sonbahar tadında hoş bir yağmur bekliyoruz. Barajlarımıza ilaç gibi gelecek. Sıcaklık 15-16°."

Türkiye için şimdi  "Mayıs ayını kaybettik" diye duyuruldu. Aman Allah felaket bir şey. Neler oluyor bize böyle - Resim : 1