Türkiye işte bu yüzden dünyanın cenneti. İzmir, İstanbul, Şanlıurfa, Malatya 81 ilimiz ayrı güzel. Diyarbakırlı vatandaşın Yunanlı gence jesti duygulandırdı

Diyarbakır'da "Türkiye işte bu yüzden dünyanın cenneti" dedirten bir olay yaşandı. Diyarbakırlı bir vatandaşımız, yolda karşılaştığı Yunan bisikletçiye yemek teklifinde bulundu. Vatandaşımızın yanındaki yiyeceği Yunan gence verdiği anlar ise herkesi duygulandırdı. Video sosyal medyada viral hale geldi.

Türkiye'nin İzmir, İstanbul, Şanlıurfa, Malatya, Diyarbakır ya da Sivas, Kastamonu, Trabzon, Hatay, Adana demeden tüm illeri ayrı güzel. Vatandaşlarımızın misafirperverlikleri ve yardımseverlikleri de dünyaya örnek olmaya devam ediyor. 

Sosyal medyada binlerce beğeni alan son video ise Diyarbakır'dan geldi. Diyarbakır'da "Türkiye işte bu yüzden dünyanın cenneti" dedirten bir olay yaşandı. Diyarbakırlı bir vatandaşımız, yolda karşılaştığı Yunan bisikletçiye yemek teklifinde bulundu. Vatandaşımızın yanındaki yiyeceği Yunan gence verdiği anlar ise herkesi duygulandırdı. Video sosyal medyada milyonlarca izlendi.