Türkiye onu "Çocuk adam" sözüyle tanıdı! Çiğ köfteci Ali'nin son hali ortaya çıktı! Eski günlerinden eser yok

Bir dönem videoları elden ele dolaşan çiğ köfteci Ali o kadar sevilmişti ki herkes taklidini yapıyordu. Çiğ köftecinin şimdi son halinden eser yok.

Türkiye onu "Çocuk adam" sözüyle tanıdı! Çiğ köfteci Ali'nin son hali ortaya çıktı! Eski günlerinden eser yok

Farklı satış stiliyle videoları sosyal medyada büyük ses getiren çiğ köfteci Ali Usta "Çocuk adam" sözüyle herkesi güldürmüştü. Yıllar sonra ilk kez görüntülenen Ali Usta'nın tezgahının yerini değiştirdiği ve moralinin son derece bozuk olduğu izlendi.

2 çocuğa şiddet uyguladığı iddialarından sonra gündemden düştü

Ülkemizde bir dönemin en çok konuşulan isimlerinden biri de Çiğköfteci Ali Usta'ydı. Popüler olduğu dönemde videoları milyonlarca izlenme sayısına ulaşmıştı. Dükkanının önünde de kuyruklar oluşuyordu. Ancak dükkanının önünde gitar çalan 2 çocuğa şiddet uyguladığı iddiası Ali Usta'yı bir anda gündemde düşürdü.

 Uzun süre memleketinde kaldı

Haberler.com'un haberine göre; olayın ardından memleketi Hatay'a dönen ve uzun süre memlekette kalan Ali Usta, işlerine ara verdi. Bu sırada da dükkanı kardeşi ve elemanları işletti. Geçtiğimiz aylarda yeniden işinin başına dönen Ali Usta, uzun süre sonra ilk kez görüntülendi. Eski neşesini kaybeden Ali Usta'nın moralinin de düşük olduğu görüldü.

Türkiye onu "Çocuk adam" sözüyle tanıdı! Çiğ köfteci Ali'nin son hali ortaya çıktı! Eski günlerinden eser yok - Resim : 1

Eski ilgiden eser yok

Sosyal medyada yeni fenomenlerin ortaya çıkması, Ali Usta'ya olan ilginin de sönmesine neden oldu. Şimdilerde mesleğine devam eden Ali Usta'nın eskisi kadar ilgi görmediği iddia ediliyor.

Türkiye onu "Çocuk adam" sözüyle tanıdı! Çiğ köfteci Ali'nin son hali ortaya çıktı! Eski günlerinden eser yok - Resim : 2