Türkiye onu konuşuyor...Sakaryalı 'yarasa berber' bir anda gündeme oturdu. Herkes onda tıraş olmak istiyor

Sakarya'nın Arifiye ilçesinde bir berber, müşterilerini şimdiye kadar benzeri görülmemiş şekilde tıraş ediyor. Dükkanının tavanına yaptırdığı aparata ayaklarını kemerle bağlayıp aşağı sarkan berber, müşterilerini baş aşağı halde tıraş ediyor.

Her berberin kendine özgü bir tıraş biçimi olabilir. Ancak Sakarya Arifiye'de yaşayan berber, benzeri görülmemiş bir tıraş yöntemiyle yıllardır müşterilerini tıraş ediyor. Tavana yaptırdığı aparata ayaklarını kemerle sabitledikten sonra aşağı sarkan berber, tepe taklak tıraş yapıyor. Görenleri şaşkına çeviren berber, 1995 yılından beri bu yöntemle çalışıyor. 

Türkiye onu konuşuyor...Sakaryalı 'yarasa berber' bir anda gündeme oturdu. Herkes onda tıraş olmak istiyor - Resim : 1

'YARASA BERBER' ŞAŞKINA ÇEVİRDİ

Sakarya'nın Arifiye ilçesindeki Fatih Mahallesi'nde berber dükkanı işleten İsa Demir'in tıraş tekniği herkesi şaşkına çeviriyor. Ayaklarına demire aparata bağlayıp, koltukta oturan müşterilerini yarasa gibi tıraş ediyor.

Türkiye onu konuşuyor...Sakaryalı 'yarasa berber' bir anda gündeme oturdu. Herkes onda tıraş olmak istiyor - Resim : 2

YORUM YAĞDI

Sosyal medyada paylaşılan berberin görüntülerine kullanıcılardan da yorum yağdı. İlginç tekniği izleyen kullanıcılar, esprili yorumlarda bulundu. Bir tanesi, "İşlerimi ben de böyle zora sokuyorum" derken bir diğeri, "Çok şükür bu olayıda başka ülkeye kaptırmadık" dedi.