Türkiye Tek Yürek kampanyasının bomba ismi oldu! Şu an tüm Türkiye o ismi ve yaptığı bağışı konuşuyor

Kahramanmaraş depreminden büyük yara olan toplamda 10 ilimiz için düzenlenen 'Türkiye Tek Yürek' bağış kampanyası ortak canlı yayın ile yayınlandı. Pek çok ünlü isim ve sporcunun da dahil olduğu kampanyaya damgasını vuran isim, Yeni Çamoluk otomotiv sahibi Hamit Duras oldu. Yayında yanlışlıkla 50 milyar TL bağışladığı anons edilen ve sosyal medyada gündem olan Hamit Duras'ın videosu izleyenleri gülümsetti.

Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki depremlerin ardından 10 ilimizde on binlerce bina yıkılırken, on binlerce can yaşamını yitirdi. Sayısız vatandaş evsiz kalarak çadırlara ya da farklı şehirlerde bulunan yakınlarına sığındı. 

TÜRKİYE TEK YÜREK

En kısa zamanda tüm depremzedelerin yaralarını sarmak için gerçekleştirilen ortak yayında pek çok ünlü isim katılarak depremzede vatandaşlar için milyonlarca lira bağış toplandı. Holding, büyük şirket sahiplerinin yanı sıra iş adamları, ünlü isimler, futbolcular da kampanyaya bağışlarıyla destek verdi. 

Türkiye Tek Yürek kampanyasının bomba ismi oldu! Şu an tüm Türkiye o ismi ve yaptığı bağışı konuşuyor - Resim : 1

HAMİT DURAS GECEYE DAMGASINI VURDU

Yeni Çamoluk Otomotiv'un sahibi Hamit Duras, bağış yapmak için yayına bağlandı. Hamit Duras, eski para birimine göre bağışını söyleyince bağlandığı Mustafa Karataş Hoca, Duras'ın 50 milyar TL bağışladığını duyurdu. Stüdyodaki herkesi şaşırtan bu meblağ üzerine düzeltme yapıldı. Duras'ın 50 bin TL bağışladığı ve eski para birimine göre bir açıklama yaptığı vurgulandı.

 Türkiye Tek Yürek kampanyasının bomba ismi oldu! Şu an tüm Türkiye o ismi ve yaptığı bağışı konuşuyor - Resim : 2

TELEFONA BİLDİRİM YAĞDI

Olayın ardından Hamit Duras'ın telefonuna yağan bildirimleri videoya kaydeden oğlu gülerek "An itibariyle Hamit Duras'ın telefonu" dedi, Hamit Duras'ta ona cevaben gülerek "Ya mahvettin" ifadelerini kullandı. 

Türkiye Tek Yürek kampanyasının bomba ismi oldu! Şu an tüm Türkiye o ismi ve yaptığı bağışı konuşuyor - Resim : 3

'ESKİ PARAYA GÖRE SÖYLEDİM'

Heyecanla canlı yayına bağlanarak bağışta bulunmak istediğini belirten Hamit Duras, "Eski paraya göre 50 milyar diye bir miktar söyledim. Mustafa Karataş da o heyecanla, biz de düzeltemeden iletmiş oldu. Sonrasında sosyal medyaya düştük. Bizim asla kendi reklamımızı yapmak gibi bir amacımız yoktu. Allah rızası için yaptık. Sosyal medyada bir kısım bizim reklam yaptığımızı ifade ediyor, biz duygusal olarak yaptık. Normal bir aileyiz, içimizden geldi" dedi.