Türkiye, tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ çağrısına kulak verdi… Bakırköy Belediyesi’nden tv100'ün kampanyasına destek

'tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyasına ilgi giderek büyüyor. tv100'ün çağrısına bir destek de Bakırköy Belediyesi'nden geldi. Belediye çalışanları Türk Kızılay’ına kan bağışında bulundu. Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, kan bağışı yapmanın önemini vurgulayarak, "Bugün burada Bakırköylü hemşerilerime ve İstanbul’un en önemli meydanlarından biri olan Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda tv100’ün öncülüğünde ortak çalışma yaptık" dedi.

Türkiye, tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ çağrısına kulak verdi… Bakırköy Belediyesi’nden tv100'ün kampanyasına destek

tv100'ün "Kan ver Türkiyem" kampanyası başladığı günden beri ses getirmeye devam ediyor. Türkiye genelinde büyük ilgi gören ve kan bağışında bulunanların sayısının hızla artıyor. Acil değil, sürekli bir ihtiyaç olan kan bağışıyla birlikte bir tüp kan, birden fazla kişiyi hayata bağlıyor.

tv100'ün kan bağışı çağrısına bir destek de Bakırköy Belediyesi’nden geldi. Belediye çalışanları ve vatandaşlar Türk Kızılayı’na kan bağışında bulundu.

Türkiye, tv100’ün ‘Kan ver Türkiyem’ çağrısına kulak verdi… Bakırköy Belediyesi’nden tv100'ün kampanyasına destek - Resim : 1

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu, “Bir hekim olarak kan vermenin ne kadar önemli olduğunu yaptığımız çağrılarla veriyoruz. Kan vermenin insan sağlığı açısından ne kadar önemli olduğunu da belirterek en azından yılda bir kez kan verilmesi gerektiğini öneri olarak da ifade ediyoruz. Bugün burada Bakırköylü hemşerilerime ve İstanbul’un en önemli meydanlarından biri olan Bakırköy Özgürlük Meydanı’nda tv100’ün öncülüğünde ortak çalışma yaptık. Kan vermenin bir ihtiyaç olduğunu, kan vermenin önemini göstermek için çağrıda bulunduk” dedi.

Başkan Kerimoğlu, sözlerinin devamında, “Kızılay bizim kurumumuz. Kan bağışında bulunmak gerekir. Hepimizin görevi bu” dedi.