Türkiye ve tüm dünyanın korkulu rüyası olmuşlardı. Bu defa ormanda bir adamın üzerine çıkıp dakikalarca inmedi. Adama yaptıklarına kimse inanamadı

Türkiye ve tüm dünyanın korkulu rüyası olan ayılar, kış mevsimi gelmesine rağmen uyumamakta ısrar etmeye devam ediyor. Ormanlık alanda kaydedilen görüntüler de ise hala uyumamış olan bir ayı, adamın üzerine çıkıp dakikalarca inmediği görüldü. Ancak adam ve yanındaki arkadaşı halinden memnun görünüyordu. Görüntülerde adam, ayı saldırısına uğramış gibi görünse de ayı ile oyun oynadıkları ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcılarından tepki yağdı.

Son dönemin gündemden düşmeyen ayı meselesi, Türkiye'de ve tüm dünyada insanları rahatsız etmeye devam ediyor. Devasa büyüklükte ve güçte olan bu canlılarla başa çıkmak pek mümkün değil. O yüzden insanlar kendi kendilerine bir an önce gidip kış uykusuna yatmalarını bekliyor. 

Türkiye ve tüm dünyanın korkulu rüyası olmuşlardı. Bu defa ormanda bir adamın üzerine çıkıp dakikalarca inmedi. Adama yaptıklarına kimse inanamadı - Resim : 1

ORMANDA ADAMIN ÜZERİNE ÇIKTI

Sosyal medyada paylaşılan görüntüler, izleyenleri önce korkuttu sonra da hayrete düşürdü. İki arkadaşın ormanda henüz uyumamış bir ayı ile karşılaşarak saldırıya uğradığı zannedildi. Ayı, adamın tepesine çıkmış halde kayda alınıyordu. Bir süre sonra diğer adam da ayının üzerine çıktı ve kahkaha atmaya başladılar. Adamların, ayıyı eğittiği ve onunla aslında boğuşma oyunu oynadıkları ortaya çıktı. Sosyal medya kullanıcıları ise bu görüntülere, "Ayı ile şaka olmaz" şeklinde yorum yaptı.