Türkiye, yeşilden sarıya, sarıdan turuncu ve kırmızıya doğru dönecek. Geri sayım başladı. 1,2,3,4,5,6 gün kaldı

Sosyal medya hesabı üzerinden meteorolojik paylaşımlarda bulunan Kadir Emre isimli kullanıcı, Türkiye'nin hava sıcaklığı haritasına ait bir animasyon paylaştı. Türkiye'nin yeşilden sarıya oradan sarıdan turuncu ve kırmızıya doğru döndüğü görüldü. Diğer uzmanlarda gün vermişti. Geri sayım başladı. 1,2,3,4,5,6 gün kaldı.

Sosyal medya hesabı üzerinden meteorolojik paylaşımlarda bulunan Kadir Emre isimli kullanıcı, Türkiye'nin hava sıcaklığı haritasına ait bir animasyon paylaştı. Geçtiğimiz gün yapılan paylaşımda, Türkiye'nin yeşilden sarıya oradan sarıdan turuncu ve kırmızıya doğru döndüğü görüldü. 

MÜJDEYİ O DA VERDİ

Son günlerde diğer meteorolojik kaynaklar, Türkiye'nin büyük bir kesiminde beklenen yaz havasının 15 Mayıs itibariyle geleceğini söylüyordu. O tarihe 6 gün kala Kadir Emre isimli sosyal medya kullanıcısı da bu durumu teyit eder nitelikte bir paylaşım yaptı. Türkiye'de artık sıcaklık modunun açıldığını söyleyen kullanıcı, Türkiye'deki sıcaklık değişimine ait animasyonunu paylaştı. Yakında hasret kalınan sıcak günler gelebilir.

İŞTE O PAYLAŞIM;

Türkiye, yeşilden sarıya, sarıdan turuncu ve kırmızıya doğru dönecek. Geri sayım başladı. 1,2,3,4,5,6 gün kaldı - Resim : 1