Türkiye'de 23 Mayıs'tan sonra her tarafı istila edecekler. Tek bir ısırığı 15 bin kişilik fare ordusunu öldürüyor

Türkiye'de 23 Mayıs'tan sonra havaların ısınmaya başlaması ve ağustos ayında el ninonun tam olarak hissedilmesiyle birlikte akrepler her tarafı istila edecek. Bu nedenle Türkiye'nin ve dünyanın en zehirli akrebi olan leiurus quinquestriatus'un özellikleri de merak edilmeye başlandı.

Türkiye'de 23 Mayıs'tan sonra her tarafı istila edecekler. Tek bir ısırığı 15 bin kişilik fare ordusunu öldürüyor

Türkiye, 23 Mayıs'tan sonra sıcaklıkların patlamasını bekliyor. El Nino hava olaylarının da etkisiyle ağustos ayında ise hava sıcaklıklarının tavan yapması bekleniyor. İşte bu süreçte kenelerin ve akreplerin de her tarafta olması bekleniyor. Vatandaşlar da akreplere karşı büyük bir endişe duyuyor. Bu endişeyi duymakta da haklılar çünkü dünyanın en zehirli akrepleri Türkiye'de yaşıyor.

İÇLERİNDEN BİRİ VAR Kİ ÇOK FENA! 

Bu akrepler arasından bir tanesi var ki harbiden çok fena. O da dünyanın en zehirli akrebi olduğu bilinen leiurus quinquestriatus... Bu akrebin tek bir ısırığı büyük felaketlere neden oluyor.

TEK ISIRIĞI 15 BİN KİŞİLİK FARE ORDUSUNU ÖLDÜRÜR! 

Leiurus Quinquestriatus katil bir akrep türü. Ülkemizde "sarı akrep" olarak adlandırılıyor. Boyu 6 santimetreye kadar çıkabiliyor ve tek ısırığı 15 bin kişilik fare ordusunu öldürebiliyor.