Türkiye'de 500'üncü Shell Select açıldı

Akaryakıt dağıtım markası, Shell Select marketlerinin 500'üncüsünü de hizmete aldı. Yıl sonuna katar 100 market daha açılacak.

Türkiye'de 500'üncü Shell Select açıldı

Akaryakıt dağıtım markası Shell & Turcas, 2013 yılında devreye almaya başladığı Shell Select marketlerinin 500 üncüsünü de hizmete aldı. Yıl sonuna katar 100 market daha açılacak.

Shell & Turcas, istasyonlarındaki Shell Select mağazalarına yatırım yapmaya devam ediyor. Türkiye nin dört bir yanına yayılmış Bini aşkın istasyon ağında hizmet veren Shell Select mağazalarının 500 üncüsü de hizmete girdi.

Yılda 2.5 milyon sandviç satıyor

Shell & Turcas CEO su Emre Turanlı, Shell istasyonlarından akaryakıt alan her iki kişiden birinin Shell Select marketlerini de ziyaret ettiğini söyledi. Turanlı nın verdiği bilgilere göre 7 gün 24 saat hizmet veren Shell Select marketlerde 11 kategoride 1500 ürün yer alıyor. Turanlı, Özellikle kendi markamız olan deli2go ürünlerimiz misafirlerimiz tarafından çok beğeniliyor. Bunların arasında özel olarak Shell e tasarlanan, yani kendi patentimiz olan deli2go sandviçler öne çıkıyor. Ayrıca yılda yaklaşık 2,5 milyon adet deli2go sandviç ve 3 milyonun üzerinde bardak kahve satıyoruz dedi.