Türkiye'de akılalmaz olay... Gökten füze gibi geldi, evin salonunun çatısını deldi geçti

Türkiye'de meydana gelen akılalmaz olayı kayda aldılar, ardından sosyal medyada paylaştılar. O anların kaydı olmasa, yaşanılan olaya inanmak oldukça güç olacaktı. Genç bir arkadaş grubu, boş bir alanda, bir tencere içinde torpil atlattı ve olacakları seyretti. Torpil, öyle güçlü patladı ki, tencere on metrelerce yukarı uçtu. Gökyüzünde tencereyi aradılar, ancak kısa süre sonra tencerenin evin çatısında indi ve çatıyı deldi.

Türkiye'de meydana gelen akılalmaz olayın görüntüleri sosyal medyada paylaşıldıktan sonra kısa sürede binlerce kez izlendi. Kayıt altına alınmasa inanmanın neredeyse imkansız olacağı olayda, bir grup genç, eğlenceli bir deney yapmak için yola çıktı. Büyük bir torpil alıp, bir tencerenin içinde açık bir alanda patlatmaya karar verdiler. Ancak sonuç çok korkunçtu. 

Türkiye'de akılalmaz olay... Gökten füze gibi geldi, evin salonunun çatısını deldi geçti - Resim : 1

FÜZE GİBİ ÇATIYI DELDİ

Patlamanın ardından gökyüzünü kayda almaya başlayan gençler, havaya uçan tencereyi ilk anlarda göremedi. Tencereye o kadar yukarı uçmuştu ki, siyah bir nokta gibi gökyüzünde görüldü. Ardından yerçekiminin etkisiyle hızla yere düşmeye başlayan tencere, hemen oradaki tek katlı eve düştü ve çatıyı delip evin içine girdi. Deneyi yapan gençler, az kalsın küçük dilini yutacaktı.

Türkiye'de akılalmaz olay... Gökten füze gibi geldi, evin salonunun çatısını deldi geçti - Resim : 2