Türkiye'de akıllara durgunluk veren olay! Sokak ortasındaki kadını görenler aniden frene bastı. Herkes kafasını camdan çıkarıp baktı

Türkiye'de Denizli'de akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. Çivril'de yolda ilerleyen vatandaşlar, soyunarak kendini yollara atan kadını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Herkes şaşkınlık içerisinde kadını izledi. Olayın detayları da çok geçmeden ortaya çıktı.

Denizli'de yaşanan ilginç bir olay, yoldan geçen herkesi şaşkına çevirdi. Çivril ilçe merkezinde bulunan Çarşı Mahallesi Cumhuriyet Caddesi'nde 2 gündür araçların önüne yattığı, çıktığı balkonda soyunup eline geçenleri yoldan geçenlere fırlattığı görüntülerle gündeme gelen Yaren S., polis ekipleri ve vatandaşları canından bezdirdi.

GÖZALTINA ALINIP SERBEST BIRAKILDI 

Önceki gün gözaltına alınıp serbest bırakılan, dün ise ambulansla hastaneye sevk edilen Yaren S. gece saatlerinde hastaneden kaçtı.

Türkiye'de akıllara durgunluk veren olay! Sokak ortasındaki kadını görenler aniden frene bastı. Herkes kafasını camdan çıkarıp baktı - Resim : 1

ARAÇLARA TEKME VE YUMRUK SAVURDU 

O saatten beri kendisinden haber alınmayan Yaren S., bugün öğle saatlerinde 2 gündür eylemlerine devam ettiği bölgenin 100 metre ilerisinde ve bir dönem yaşadığını iddia ettiği apartmanın da bulunduğu kavşakta ortaya çıktı.

Türkiye'de akıllara durgunluk veren olay! Sokak ortasındaki kadını görenler aniden frene bastı. Herkes kafasını camdan çıkarıp baktı - Resim : 2

Boylu boyunca yola uzanan kadın, yoldan geçen araçlara da tekme ve yumruklar savurdu. Sürücülerin çarpmamak için büyük mücadele verdiği kadın, “Ben bu evde yaşıyordum. Müge Anlı’yı çağırın, Müge Anlı buraya gelecek” diye bağırdı. Kendisini cep telefonlarıyla çekenlere de küfürler savuran kadın, polis ekipleri tarafından üçüncü kez gözaltına alındı.

TEKRAR KAÇMAMASI İÇİN ÖNLEM ALINACAK 

Bu kez polis nezaretinde hastaneye götürülen Yaren S.’nin, tekrar hastaneden kaçmaması için önlem alınacağı belirtildi. 3 gündür ilçede büyük rahatsızlığa yol açan kadının, bir dönem Çivril’deki eğlence mekanlarında çalıştığı, daha İstanbul’a dönen kadının tekrar iş bulma ümidiyle geri geldiği ilçede iş bulamayınca bunalıma girdiği iddia edildi.