Türkiye'de Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu dikkat ilk uyarı size geçti. Haşlanmış nohut büyüklüğünde gelecek

Meteoroloji sayfası Hava Forum tarafından paylaşılan bir gönderi, görenlerin gülümsemesine neden oldu. Sayfadan paylaşılan dolu bilgilendirmesinde yağacak dolunun büyüklüğü "Haşlanmış nohut" olarak nitelendirilince görenler kahkahalarını tutamadı.

Türkiye'de Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu dikkat ilk uyarı size geçti. Haşlanmış nohut büyüklüğünde gelecek

Türkiye genelinde havalar ısınmaya başlıyor. Ancak meteorolojik kaynaklar bu sıcaklıkların geçici olduğunu ve önümüzdeki günlerde ülke genelinde yeniden soğuk havaların görüleceğini dile getiriyorlar. 

Hava Forum tarafından son olarak paylaşılan bir gönderi de görenlerin gülümsemesine neden oldu. Sayfa tarafından yapılan dolu uyarısında yağacak dolunun miktarı "Haşlanmış nohut büyüklüğünde" diye nitelendirilince olanlar oldu. 

İşte Hava Forum tarafından paylaşılan o eğlenceli gönderi:

"Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu çevrelerinde 13:30 ile 19:30 arası yerel sağanak yağış ve dolu kütleleri oluşabilir. Dolu, leblebi büyüklüğünde olacak gibi duruyor. Bazı yerlerde zaman zaman haşlanmış nohut ya da yarım ceviz büyüklüğünde de görülebilir. Takipteyiz." 

Türkiye'de Ankara, Eskişehir, Çankırı, Bolu dikkat ilk uyarı size geçti. Haşlanmış nohut büyüklüğünde gelecek - Resim : 1