Türkiye'de Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon hariç diye duyuruldu. Acil bakın

Meteorolojik kaynaklar tarafından güneş seven vatandaşlara güzel bir haber verildi. Cuma günü Doğu Karadeniz'deki illerimiz Türkiye'de Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon hariç Türkiye'nin her tarafına güneş geliyor.

Türkiye'de Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon hariç diye duyuruldu. Acil bakın

Güneşe hasret kalan vatandaşlar bayramda bir nebze de olsa güneşi hissedebilecek. Yine bayramın tamamının güneşli geçmeyeceği de şu an için meteoroologlar tarafından dillendiriliyor. Ancak meteorolojik kaynaklar güneşi seven vatandaşlar hakkında çok önemli bir haberi duyurdu. 

"CUMA GÜNÜ DOĞU KARADENİZ HARİÇ KENDİSİNİ GÖSTERECEK"

Meteorolojik kaynaklar tarafından yapılan değerlendirmeye göre güneş kendisini yavaş yavaş hissetirmeye başlayacak. Ancak Doğu Karadeniz'deki  Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon illerimiz hariç. 

Konuyla ilgili yapılan paylaşımda ise şu ifadelere yer verildi: "Güneş ve sıcak isteyenlere müjde ! Bu hafta sonu yurdumuzda bol güneş ve sıcak bir hava bekliyoruz. Tek istisna cuma Doğu Karadeniz... Bu kesim dışında her yerde güneş..."

Türkiye'de Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane, Ordu, Rize, Samsun, Tokat ve Trabzon hariç diye duyuruldu. Acil bakın - Resim : 1