Türkiye'de, Avrupa'nın biyolojik çeşitlilik açısından en zengin yerlerinden birinde kaydedildi. Doğanın en narin iki canlısı kavgaya tutuştu

Türkiye'de, Avrupa'nın biyolojik çeşitlilik açısından en zengin yerlerinden birinde, ormanlık alanda bir vatandaş tarafından kaydedildi. Doğanın en narin canlılarından biri olarak kabul edilen iki karacanın kavgaya tutuştuğu anlar kameraya yakalandı.

Türkiye’nin en büyük blok ormanlarının yer aldığı Yenice ilçesinde bir vatandaş tarafından kayda alınan görüntüler şaşırttı. Doğanın en narin canlılarından biri olarak kabul edilen iki karacanın kavgaya tutuştuğu anlar kameraya yakalandı. Orman köylüleri tarafından cep telefonuyla görüntülenen karacalar daha sonra gözden kayboldu.

Türkiye'de, Avrupa'nın biyolojik çeşitlilik açısından en zengin yerlerinden birinde kaydedildi. Doğanın en narin iki canlısı kavgaya tutuştu - Resim : 1

EN DEĞERLİ ALANLARDAN BİRİ

Yenice ormanları, anıt niteliğindeki ağaçları, karışık doğal yaşlı ormanları, derin vadilerinin yanı sıra barındırdığı yaban hayatı çeşitliliğiyle Avrupa'nın biyolojik çeşitlilik açısından en değerli alanları arasında yer alıyor.