Türkiye'de çekildi bu görüntü! Kamyonun önünde oturan kadını görenler bir daha baktı

İstanbul Sultanbeyli’de görenleri hayrete düşüren görüntüler gündem oldu. Evlenen bir çift gelin arabası olarak tır tercih etti. Tır şoförü olan damat düğün konvoyunu da tırlarla oluşturdu. Kameralara renkli görüntüler yansıdı.

Türkiye'de çekildi bu görüntü! Kamyonun önünde oturan kadını görenler bir daha baktı

İstanbul Sultanbeyli'de yaşayan Yunus Emre ve Yüsra Dalkılıç çiftinin düğün arabalarını tır oldu. Tır şoförü olan Yunus Emre Dalkılıç düğün konvoyuna da tırlarla oluşturdu.
 Türkiye'de çekildi bu görüntü! Kamyonun önünde oturan kadını görenler bir daha baktı - Resim : 1

GÖRENLER ÇOK ŞAŞIRDI

Damat Yunus Emre Dalkılıç, nikah töreni için kız almaya giderken gelin arabası olarak şoförlüğünü yaptığı tırı kullandı. Erkek tarafı, gelin arabası olan tır ile kız evine gitti. Ardından çift, nikah salonuna doğru giderken, düğün konvoyuna damadın arkadaşları da tırlarıyla eşlik etti. Renkli anlara sahne olan düğün konvoyunun caddede kornalar çalarak tur atması görenleri şaşkına çevirdi.

 Türkiye'de çekildi bu görüntü! Kamyonun önünde oturan kadını görenler bir daha baktı - Resim : 2

Yunus Emre ve Yüsra Dalkılıç çifti, çok mutlu olduklarını dile getirdi. Tır şoförlüğü yapan damat Yunus Emre Dalkılıç, "Çok mutluyum. Böyle bir güzel günde sevenlerim ve akrabalarım yanımda olduğu için hepsine teşekkür ederim" dedi.

Türkiye'de çekildi bu görüntü! Kamyonun önünde oturan kadını görenler bir daha baktı - Resim : 3