Türkiye'de çekilen görüntü şaşırtmadı. Yer Adana... Vatandaşın dükkan camına astığı not herkesin ilgisini çekti

Adana'da sıcaklar vatandaşı perişan etti. Pazar günü kentte sıcaklık rekoru tazelendi. Pazartesi günü de aşırı sıcaklar devam etti. Adanalı vatandaşın dükkanına astığı not ise Türkiye genelinde herkesin dikkatini çekti.

Türkiye'de çekilen görüntü şaşırtmadı. Yer Adana... Vatandaşın dükkan camına astığı not herkesin ilgisini çekti

Türkiye'nin hem lezzetleriyle hem de insanıyla en güzel şehirleri arasında Adana yer alıyor. Ancak Adana çok sıcak olması nedeniyle bazı dönemlerde vatandaşları perişan ediyor. Pazar günü de buna benzer bir gün yaşandı. Adana'da sıcaklık rekoru kırıldı. Pazartesiye de sıçrayan sıcaklar vatandaşları canından bezdirdi. 

KLİMAYA YÜKLENDİLER

Adana ve çevresinde yaşayan vatandaşlar son çare olarak klimalara yüklendi ancak kentteki aşırı yüklenmeden dolayı elektrik kesilmeleri meydana geldi. Bir vatandaşın çaresizlikle dükkanına astığı not ise tüm Türkiye'de hayli dikkat çekti. 

AŞIRI SICAKTAN BUNALDIM 

Vatandaş söz konusu notunda, "Aşırı sıcaktan bunaldım. 3 gün boyunca çalışmayacağım. Pazartesi, salı ve çarşamba günü kapalıyız" ifadelerine yer verdi. 

Türkiye'de çekilen görüntü şaşırtmadı. Yer Adana... Vatandaşın dükkan camına astığı not herkesin ilgisini çekti - Resim : 1