Türkiye'de kabus devam ediyor, bu defa Bolu'da ortaya çıktı. Şehir merkezine indiğini öğrenen vatandaşlar araçlarıyla sokak sokak onu aradı

Bolu'nun Yeniçağ ilçesinde açlık nedeni ile ormandan merkeze inen ayı görenleri korkuttu. İlçe merkezine inen ayıyı gören vatandaşlar ayı ile adeta saklambaç oynadı. Açlık nedeni ile ilçe merkezine indiği düşünülen ayıyı gören vatandaşlar araç ile sokak sokak ayıyı aradılar.

Türkiye'de kabus devam ediyor, bu defa Bolu'da ortaya çıktı. Şehir merkezine indiğini öğrenen vatandaşlar araçlarıyla sokak sokak onu aradı

Türkiye'nin dört bir yanından şehre inen ayı haberi gelmeye devam ediyor. Bu defa Bolu'da ilçe merkezinde görülen ayı vatandaşları korkuttu. Camiatik Mahallesi mevkiinde daha önce görülen ayı açlık nedeni ile tekrar aynı mahallede görüldü. Bu kez vatandaşlar araçları ile sokak sokak ayıyı aradı. 

AYNI MAHALLEYE İKİNCİ KEZ GELDİ

Olay, Yeniçağa ilçesinin merkez mahallelerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yeniçağa ilçe merkezine kadar inerek sokaklarda gezen ayı bir kez daha görüldü. Dün akşam saat 21.00 sıralarında ilçe merkezine kadar inen boz ayı, Camiatik Mahallesi’nde tekrar görülünce vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı.

ARAÇLARI İLE AYI AVINA ÇIKTILAR

Meydana gelen olayın sıklıkla yaşandığını ifade eden vatandaşlar, bu kez araçlarıyla ayının peşine düştüler. Vatandaşlar ilçe merkezindeki cadde ve sokaklar ile yeşil alanlarda ayıyı aradılar. Vatandaşların araçlarıyla aradığı ayının izine rastlanmadı. Ayının ilçe merkezinden uzaklaşarak ormanlık alana kaçtığı öğrenildi. Ayıyı arayan kişilerin görüntüleri ise vatandaş kamerasına yansıdı.