Türkiye'de market dükkanına giren vatandaşlar, içeride karşılarına çıkan canlıyı görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor

Samsun'da bir market işletmecisi tarafından dükkanın içerisinde beslenilen hayvanı gören müşteriler ilk başta şaşıyorlar ancak daha sonra müşteriler de hayvana alışıyorlar.

Türkiye'de market dükkanına giren vatandaşlar, içeride karşılarına çıkan canlıyı görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor

İlkadım İlçesi Kılıçdede Mahallesi'nde Kılıçdede Market sahibi Altan Memişoğlu, çocukları tarafından 'Merinos' ismi verilen kuzusuna marketinde bakıyor. Memişoğlu, süt ve bebe bisküvisi ile beslaediği kuzuya 1 ay boyunca markette bezleyerek bakacağını söyledi. 

"1 AY BAKTIKTAN SONRA KÖYE GÖTÜRECEĞİM" 

Kuzunun ismini çocuklarının koyduğunu söyleyen Memişoğlu, "1 ay burada bakacağım. Daha sonra da köyümüze göndereceğim. Sağa sola pisliğini yapmasın, diye de bezledim. Süt, yumurta ve bebek bisküvisi ile bakıyoruz.Veterinerin önerisi neyse ona  uymaya çalışıyoruz. Aşılarını da yaptırdık. Çok da güzel ve sevimli bir hayvan. İki oğlum var. İsmini Merinos koydular. Onlar bu ismi verince öyle kaldı. Alışverişten ziyade, kuzuyu sevmeye gelen çok. Şehir merkezinde bir markette kuzu görenler şaşırıyor" dedi.  

Türkiye'de market dükkanına giren vatandaşlar, içeride karşılarına çıkan canlıyı görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor - Resim : 1

Türkiye'de market dükkanına giren vatandaşlar, içeride karşılarına çıkan canlıyı görünce şaşkınlıklarını gizleyemiyor - Resim : 2