Türkiye'de o canlı tamamen uyandı. Artık geri yatmayacak. Her yerde karşınıza çıkabilir

Türkiye'de kış aylarında uykuda olması gereken canlının uyumaması ve sık sık kalkması, iklim konusundaki soru işaretlerini artırmıştı. O canlıdan yeni bir haber daha geldi. Maalesef ki artık bir daha uymayacak ve çok erken uyandı.

Türkiye'de o canlı tamamen uyandı. Artık geri yatmayacak. Her yerde karşınıza çıkabilir

Türkiye, Bursa'dan kış ayları boyunca gelen haberler ile şaşıp kalmıştı. Çünkü eylül ayından bu yana aslında kış uykusunda olması gereken ayılar bir türlü uykuya dalmamıştı. Bu da vatandaşlarımızda iklim değişikliği açısından endişelere neden olmuştu. 

ENDİŞELERİNDE HAKLILAR 

Vatandaşlarımız aslında endişelerinde haklı. Çünkü ayıların kış uykusuna yatmamaları demek, iklimimiz konusunda ciddi bir alarm olduğuna işaret ediyor. Şimdi o ayılardan yeni bir haber daha geldi. 

ARTIK GERİ UYUMAYACAKLAR

Bursa'daki ayıların tamamen uyandığı ve artık geri uyumalarının beklenmediği ifade edildi. Bu aslında kötü  bir haber. Çünkü ayılar bu kışı uykularını alamadan geçirdi ve önümüzdeki günlerde agresifleşebileceği değerlendiriliyor. 

Ayrıca vatandaşlarımızın önümüzdeki günlerde her yerde ayılarla karşılaşabiecekleri ihtimaline karşı daha dikkatli olmaları tavsiye ediliyor. 

Türkiye'de o canlı tamamen uyandı. Artık geri yatmayacak. Her yerde karşınıza çıkabilir - Resim : 1