Türkiye'de pazartesi günü başladı, salıyı es geçecek. Çarşamba, perşembe ve cuma evin camından baktırmayacak. Sıkı olun

Hava City tarafından aktarılan son bilgilere göre Türkiye genelinde etkili olması beklenen yeni yağışlar yolda. Salı gününü es geçecek ancak diğer 3 gün evin camından bile baktırmayacak.

Türkiye'de pazartesi günü başladı, salıyı es geçecek. Çarşamba, perşembe ve cuma evin camından baktırmayacak. Sıkı olun

Türkiye'de hava sıcaklıkları pazartesi günü itibariyle düşüş gösterdi. Pazartesi sabah saatlerinden itibaren işlerine gitmek için evlerinden çıkan vatandaşlar yüzlerinde soğuk havayı ciddi bir şekilde hissetti. 

Pazartesi gününe yağıştan daha çok soğuk hava damgasını vurdu. Ancak Hava City tarafından aktarılan bilgiye göre önümüzdeki günlerde soğuk havadan daha çok yağışları konuşacağız. Bunla ilgili bilgi de yine Hava City tarafından verildi.  

"HARİTAYI ASIL RENKLENDİREN ORADAKİ YAĞIŞ" 

Hava City'nin konuyla ilgili paylaşımında şu ifadeler yer aldı: 

"Bu hafta bu kadar yağışımız var arkadaşlar. Yarın Marmara ve Kıyı Ege bir miktar yağış alacak. Haftanın ilk günü soğuma yağıştan daha ön planda. Perşembe ve Cuma yeni bir cephesel sistem var. Haritayı asıl renklendiren oradaki yağış. Ülkenin büyük kısmına iyi miktar bırakacak!" 

Vatandaşlarımızın bahsedilen günlerde ciddi bir etki yaratması beklenen yağışlara karşı sıkı durması gerekiyor. 

Türkiye'de pazartesi günü başladı, salıyı es geçecek. Çarşamba, perşembe ve cuma evin camından baktırmayacak. Sıkı olun - Resim : 1