Türkiye'deki 60 şehre birden 18 Haziran uyarısı. Tarihi de yanına ek olarak verildi. Fazla vaktimiz yok harekete geçin

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'deki 60 şehre birden 18 Haziran uyarısı yapıldı. Meteorolojik kaynaklar, 18 Haziran'da Güneydoğu'daki illerimiz hariç hemen hemen tüm kentte yağmur beklendiğini ve vatandaşların önlem alması gerektiğini açıkladı.

Türkiye'deki 60 şehre birden 18 Haziran uyarısı. Tarihi de yanına ek olarak verildi. Fazla vaktimiz yok harekete geçin

Dünyadaki birçok ülkeden sonra Türkiye de el nino hava olaylarının etkisi altına girdi. Meteorolojik kaynaklar da sel felaketlerinin yaşanmaya başladığı Türkiye'ye uyarılarda bulunmaya devam ediyor. Son olarak 18 Haziran hakkında yurdumuza yönelik önemli bir uyarı gerçekleştirildi. 

"60 ŞEHİRDE ARALIKLARLA YAĞMUR BEKLENİYOR" 

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: "Çarşamba 60 şehirde aralıklarla yağmur bekleniyor. Yağışlar iç kesimlerde kırk ikindi yağışları şeklinde genellikle 14:00-19:00 arası görülecek. Perşembe biraz mola veriyoruz. Cuma ise önce bir ısınma var sonrasında ise yeni bir yağışlı hava dalgası bekliyoruz...Hava hareketli..."

18 HAZİRAN'DA YURDUN BÜYÜK BÖLÜMÜNDE YAĞMUR VAR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün resmi verilerine göre ise 18 Haziran'da Güneydoğu bölgesindeki illerimiz hariç yurdun büyük bir bölümünde yağmur bekleniyor. Vatandaşların sel ve su baskınlarına karşışimdiden dikkatli olması gerekiyor. 

Türkiye'deki 60 şehre birden 18 Haziran uyarısı. Tarihi de yanına ek olarak verildi. Fazla vaktimiz yok harekete geçin - Resim : 1