Türkiye'deki her evde de her an çıkabilir, onu görünce dışarı fırladılar: Evimiz artık onun!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte özellikle kırsal alanlarda ve köy evlerinde çeşitli hayvanların saçtığı tehlikeler arttı. Türkiye'de de her an karşılaşabileceğiniz bir manzara hakkında herkesi buz kestiren bir haber geldi.

Türkiye'deki her evde de her an çıkabilir, onu görünce dışarı fırladılar: Evimiz artık onun!

Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte birçok haşere ve zehirli hayvan türü evlerimizde ortaya çıkabiliyor. Şu ana kadar Türkiye'de ciddi bir vaka gelmedi ama Avustralya'nın Queensland kentinde bir çiftin evinde ortaya çıkan dev hayvan, çifte büyük korku yaşattı. 

EVİN KORİDORUNDA ORTAYA ÇIKTI! 

Çiftin evde olduğu sırada evin koridorunda bir anda beliren 2,5 metrelik dev yılan, çiftin büyük bir panik yaşamasına neden oldu. Çift acil olarak evi terk edip yıln uzmanlarını eve çağırmak zorunda kaldı. Çift başlarına gelen olay hakkında ise "Korkudan eve giremiyoruz, bizim evimiz şu anda onun" ifadelerini kullandı. 

YILAN UZMANI HEMEN GELDİ 

İhbar üzerine bölgeye kısa bir süre içerisinde yılan uzmanı geldi. Yılan uzmanı yaptığı ilk kontrollerden sonra bu yılanın bir piton olduğunu belirledi. Yapılan çalışmanın ardından piton güvenli bir şekilde evden çıkarılmayı başarıldı. 

Türkiye'deki her evde de her an çıkabilir, onu görünce dışarı fırladılar: Evimiz artık onun! - Resim : 1