Türkiye'deki herkes elinde yemek, dantel ne varsa bırakıp buna baksın. Yılan öyle bir yerden çıktı ki dünya yerinden oynadı

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar da her yerde ortaya çıkmaya başladı. Ancak ABD'de yaşandığı iddia edilen bir olay dünyadaki sosyal medya sitelerini adeta yerinden oynattı. Klozetin fayansının iç kısmından çıkan bir yılan, o sırada klozette oturan adamın elini ısırıp hem şişirdi hem de mosmor etti. Tuvaletini yapan adam kendisini bir anda hastanede buldu.

Türkiye'deki herkes elinde yemek, dantel ne varsa bırakıp buna baksın. Yılan öyle bir yerden çıktı ki dünya yerinden oynadı

Dünya genelinde havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykusundan uyanmaya başladı. Türkiye'de de havaların ısınmaya başlamasıyla birlikte Yalova, Bursa ve İstanbul gibi illerimizde yılanlar doğaya çıkmaya başladı.

Fakat Amerika Birleşik Devletleri'nde meydana gelen bir olay, adeta dünyayı salladı. Çünkü dünya genelinde yaşayan milyonlarca kişi, daha önce yılanlar hakkında böyle bir olayı ne görmüş ne de duymuştu. 

HER ŞEYDEN HABERSİZCE TUVALETE GİRDİ

Bir adam, her şeyden habersizce tuvalete girdi ve tuvaletini yapmaya başladı. Başına gelecek korkunç olaydan ise o sıralar habersizdi. Tuvaletini yaptığı sırada bir çıtırtı duymasıyla elinin feci şekilde ağırması bir oldu. 

Yerinden fırlayıp klozete baktığında ise dev yılanı gördü. Adam acı içerisinde hastaneye koşarken, ailesi de klozetteki yılanın fotoğrafını çekti. Sosyal medyada viral olan bu fotoğraf görenlerin aklını şaşırttı. 

İşte o fotoğraf:

Türkiye'deki herkes elinde yemek, dantel ne varsa bırakıp buna baksın. Yılan öyle bir yerden çıktı ki dünya yerinden oynadı - Resim : 1