Türkiye'deki herkes oraya hücum edecek... Önceden açıklama yapıldı... Açıklamayı iyi okuyun, yanılmayın

Türkiye'deki herkes havaların ısınmasıyla birlikte parklara ve piknik alanlarına hücum edecek. Meteorolojik kaynaklar, kendilerine hafta sonu hava durumuyla ilgili çok soru geldiğini belirterek önemli açıklamalarda bulundu. İşte hafta sonu hava durumuna ilişkin tüm detaylar...

Türkiye'deki herkes oraya hücum edecek... Önceden açıklama yapıldı... Açıklamayı iyi okuyun, yanılmayın

Türkiye'de bu sene yaz aylarının geç gelmesiyle birlikte vatandaşlar park ve bahçelere hasret kaldı. Türkiye perşembe gününden itibaren bir kez daha soğuk hava dalgasının içerisine girecek. Bu hava dalgasıyla birlikte yurdun geniş kesimlerinde yağmur bekleniyor. Özellikle İstanbul gibi çok sayıda vatandaşımızın yaşadığı şehirlerde ise söz, nişan, kına, evlilik/sünnet düğünü, tören, piknik, gezi, yürüyüş için çok sayıda plan var. Bu vatandaşlar hafta sonu havaların nasıl olacağını sorguluyor. 

Hava Forum tarafından hafta sonu hava durumuna ilişkin bir açıklama yapıldı. Söz konusu açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"Bu hafta sonu İstanbul'da söz, nişan, kına, evlilik/sünnet düğünü, tören, piknik, gezi, yürüyüş için tarafımıza hava durumu çok soruluyor. Belli ki bu etkinlikler için birçok kişi gelecek hafta sonunu ve açık alanları seçmiş... Son tahminlere göre hafta sonu parçalı ve zaman zaman çok bulutlu hava bekliyoruz. Sıcaklık 24-25 derecelerde olacak. Ilık hoş bir hava bekleniyor. Etkinliklerinizde iyi eğlenceler... "

Türkiye'deki herkes oraya hücum edecek... Önceden açıklama yapıldı... Açıklamayı iyi okuyun, yanılmayın - Resim : 1