Ünlü pizza zincirinden büyük skandal! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Pizza koydukları tahtaları nasıl yıkadıkları ortaya çıktı...

Türkiye'nin en büyük pizza zincirlerinden olan firmanın skandal görüntüleri ortaya çıktı. Sosyal medyada gündem olan görüntülerde pizzanın servis edildiği altlıkların yere atılarak ayağında terlik bulunan personel tarafından hortumla yıkandığı ortaya çıktı. Sözde 'yıkanarak temizlenen' tahtaların görüntüsü tepki topladı.

Ünlü pizza zincirinden büyük skandal! Sosyal medya bu görüntüleri konuşuyor! Pizza koydukları tahtaları nasıl yıkadıkları ortaya çıktı...

Türkiye'nin en büyük pizza zincirlerinden biri olan firmanın görüntüleri sosyal medyada tepkilerin odağı oldu. Sosyal medyada dolanan görüntülerde ünlü pizza zincirinin skandal görüntüleri yer alıyor.

Pizzacıda çalışan personelin, pizzanın altına konularak servis edilen tahtaları yerde yıkadığı görüntüler ortaya çıktı. Görüntülerde personelin ayağında terlik ve elinde hortum olduğu görünüyor. Personelin yere koyduğu tahtaları hortumdaki suyla temizlerken tahtaların üstüne bastığı anlar sosyal medyada büyük tepki çekti. 

"Şifa olsun..."

İş insanı ve gazeteci İzzet Çapa, o görüntüleri sosyal medya üzerinden paylaştı. Çapa paylaşımında; "Türkiye’nin en büyük pizza zincirlerinden... 600’den fazla şubesi var... Pizza servis ettikleri ahşap altlıkları, gördüğünüz gibi temizliyorlar... Şifa olsun..." notunu düştü.