Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden biri olan Haluk Levent siyasete mi giriyor? "Birlikte çalışalım diye teklifler geldi"

Türkiye'nin en güvenilir isimleri listesinde adını her zaman üst sıralara yazdıran Haluk Levent'e sık sık "Parti kur oy verelim" tweetleri atılıyor. Ünlü şarkıcı "Haluk Levent siyasete mi giriyor?" sorusuna yanıt verdi.

Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden biri olan Haluk Levent siyasete mi giriyor? "Birlikte çalışalım diye teklifler geldi"

Ahbap Derneği kurucusu, ünlü şarkıcı Haluk Levent, Türkiye'nin her noktasına yardıma ihtiyacı olanlara el uzatarak pek çok kişinin duasını kazanmış biri. Öyle ki sık sık yapılan Türkiye'nin en güvenilir isimleri anketinde de ünlü şarkı üst sıralarda yer alıyor. Hayranları Haluk Levent'in siyasete girmesini dört gözle beklerken, seçimlere de az bir süre kalmışken ünlü şarkıcı konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. 

BİRLİKTE ÇALIŞALIM DİYE TEKLİFLER GELDİ

 Siyasi parti yetkilileriyle görüştüğünü bir teklif aldığını ancak bunun milletvekilliği teklifi olmadığını belirten Haluk Levent, şu ifadeleri kullandı: "Hakkımda 'aday olacak' gibi haberler çıkmaya başladı. UYUŞMAYALIM projesinden dolayı birçok siyasi parti yetkilileri ile görüşmüştük. 'Birlikte çalışalım' gibi teklifler de geldi. Bunun milletvekilliği teklifi gibi anlaşılması doğal. Sağ olsunlar. Yani adaylık filan yok canlarım."

Türkiye'nin en güvenilir isimlerinden biri olan Haluk Levent siyasete mi giriyor? "Birlikte çalışalım diye teklifler geldi" - Resim : 1