Türkiye'nin en zehirli yılanı hakkında size kötü bir haberimiz var. Bir ülkede uyandı, bizde de ensesi kulağında

Türkiye'nin en zehirli yılanı hakkında korkutucu bir haber geldi. Türkiye'nin en zehirli yılanı olduğu bilinen engerek yılanının İngiltere sahillerinde görülmeye başlandığı öğrenildi. Ülkemizde de havaların ısınmasıyla birlikte bu yılanın önümüzdeki günlerde ortaya çıkabileceği ifade ediliyor.

Türkiye'nin en zehirli yılanı hakkında size kötü bir haberimiz var. Bir ülkede uyandı, bizde de ensesi kulağında

Türkiye'de havaların ısınmasıyla birlikte yılan görülme sıklığı da arttı. Kocaeli'de çalılık alanda ortaya çıkan yılanların ardından dün Yalova'da bugün de İstanbul Başakşehir'de bir yılan görüntülendi. 

Ülkemizde etkili olacağı ifade edilen son soğukların ardından artık yılanların doğada tam anlamıyla aktif olmaya başlayacağı tahmin ediliyor.

KORKUTUCU BİR HABER GELDİ

Türkiye'nin en zehirli yılanı olduğu bilinen engerek yılanı hakkında ise İngiltere'den korkutucu bir haber geldi. Engerek yılanının İngiltere sahillerinde gezmeye başladığı ve halka uyarı geçildiği öğrenildi. 

TÜRKİYE'DE DE HER AN GÖRÜLEBİLİR

Türkiye'de de familyasından çok sayıda yılan bulunduran engerek yılanının ülkemizde de görülmesinin an meselesi olduğu belirtildi. Uzmanlar, yılanların yeni uyanmaları nedeniyle daha saldırgan olabileceklerinin altını çiziyor.