Türkiye'nin gözlerini dolduran Kuzey... İyi ki varsın Kuzey... Hepimize büyük bir ders verdin

Annesinin en sevdiği çizgi film karakterine ait oyuncağı gösterdiği Kuzey, çok beğense de, aile bütçelerini düşündü ve "pahalı herhalde bu" diyerek aldırmak istemedi. O anlar, cep telefonu kamerasına yansırken izleyenler Kuzey'in sevimli hallerine yorum yağdırdı.

Ailesiyle gezerken oyuncakçıya giren küçük Kuzey'in videosu sosyal medyada gündem oldu. Yaşıtlarının oyuncakçılarda istedikleri oyuncakları aldırmak için türlü numaralara başvurduğu Kuzey'in olgun tavrı dikkatlerden kaçmadı. Aile bütçelerini düşünen küçük Kuzey, izleyenlere adeta bir hayat dersi verdi. 

Türkiye'nin gözlerini dolduran Kuzey... İyi ki varsın Kuzey... Hepimize büyük bir ders verdin - Resim : 1

"PAHALI HERHALDE BU"

Annesinin en sevdiği çizgi filme ait minik bir treni gösterdiği Kuzey, oyuncağı çok beğendi. Ancak eline alıp önce bir baktı ve "pahalı herhalde bu" dedi. Annesinin, babana soralım demesi üzerine düşünceli bir şekilde babasını mağazada arayan Kuzey'in için annesi rahatlattı. Anne, "Ben sana alırım" deyince Kuzey'in mutluluğu gözlerinden okundu. Bu sevimli video, sosyal medya kullanıcıları tarafından defalarca izlendi. Bir kullanıcı Kuzey'in videosuna, "Ya benim bu videoya gözlerimin dolması" şeklinde yorum yaptı.