Türkiye'nin korkulu rüyası dünyada da baş belası olmaya devam ediyor. Ormanın derinliklerinden evin garajına gelip buzdolabını açtı, kendisine ziyafet çekti

Türkiye'nin korkulu rüyası dünyada da baş belası olmaya devam ediyor. Devasa bir kara ayı, ormanın derinliklerinden yiyecek aramak için şehre indir. Bir evin garajına gelip oradaki buzdolabının kapağını açtı ve ziyafetine başladı. O anları gören ev sahibi ise ayının ziyafetini kayda aldı.

Andrew Scheirer, yüksek bir ses duyduğunda Sanford'daki Astor Çiftliği'ndeki Koruma Alanı'ndaki garajına gittiğini ve sebebinin garajdaki buzdolabını deviren kocaman bir kara ayı olduğunu keşfettiğini söyledi. 

Türkiye'nin korkulu rüyası dünyada da baş belası olmaya devam ediyor. Ormanın derinliklerinden evin garajına gelip buzdolabını açtı, kendisine ziyafet çekti - Resim : 1

KENDİSİNE ZİYARET ÇEKTİ

Ayı, çilek şurubu paketini açıp içindekileri yerken Scheirer video kaydetti. Videoda Scheirer'in "Ben çilek şurubunu seviyorum, o da öyle" dediği duyuluyor. Ayının ayrılmadan önce bir paket balık çubuğuyla da ziyafet çektiğini söyledi.