Türkiye'nin son dönemdeki korkulu rüyası doğada korkunç bir şey yaptı. Kendi ailesinden birini hapur hupur katır kutur yedi

Türkiye'nin son dönemdeki korkulu rüyası olan devasa yaratığın görüntüleri kan dondurdu. Evlere, hayvanlara saldıran boz ayı bu defa kendi türünden bir yavruyu adeta parçaladı. Doğada meydana gelen bu korkunç olaya şahit olan aile, tam o sırada otomobilleriyle bölgeden geçiyordu. O anları kayda alan ailenin paylaştığı görüntüleri izleyenler gözlerine inanamadı. Boz ayı, yavru siyah bir ayıyı hapur hupur yiyordu.

Kanada'nın Britanya Kolumbiyası'ndaki Dawson Creek yakınlarındaki bir yolun kenarından meydana gelen olay, 31 Ağustos'ta Susan Griffith tarafından filme alındı. Vahşi video görüntülerinde, zaten parçalanarak öldürülmüş gibi görünen bir siyah ayının başını, boynunu ve omurgasını sürekli olarak ısırdığını ve ardından onu bir bez bebek gibi sürüklediği görüldü.

Türkiye'nin son dönemdeki korkulu rüyası doğada korkunç bir şey yaptı. Kendi ailesinden birini hapur hupur katır kutur yedi - Resim : 1

"DOĞA NE KADAR ACIMASIZ"

Griffith geri çekildi ve klip doğanın ne kadar acımasız olabileceğinin bir başka kanıtı. Bu noktaya yol açan olaylar bilinmese de, Filed & Stream'e göre boz ayıların, bölgelerinin çakıştığı bölgelerde kara ayıları avlayıp öldürdüğü biliniyor. Söylemeye gerek yok, bu daha büyük boz ayı, hakimiyetini oldukça agresif bir şekilde ortaya koydu ve kara ayının işini kolaylaştırdı.