Türkiye'nin üzerine doğru bir canavar yola çıkacak. Ben diyeyim 20 sen de 25 tarih verildi. Hapsolduğu demir zincirleri tokatlıyor

Türkiye'nin üzerine doğru yeni bir soğuk canavarının yola çıkması bekleniyor. Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten de sosyal medya hesabından bu soğuk canavarı hakkında vatandaşlara bilgi verdi. . Ben diyeyim 20 sen de 25 tarih verildi. Hapsolduğu demir zincirleri tokatlıyor.

Türkiye'nin üzerine doğru bir canavar yola çıkacak. Ben diyeyim 20 sen de 25 tarih verildi. Hapsolduğu demir zincirleri tokatlıyor

Türkiye'de uzun bir zamandan bu yana etkisini göstermeyen soğuk havalar bir türlü vatandaşlara kendisini göstermedi. 

Hatta pazartesi gece saatlerinden itibaren yurdumuza Afrika üzerinden yeni bir sıcak hava dalgası gelmesi bekleniyor. Uzmanlara göre ise bu sıcaklar 15 gün boyunca etkisini gösterecek. 

YENİ BİR CANAVAR YOLA ÇIKACAK

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından Türkiye'ye doğru yola çıkma ihtimali olan yeni bir soğuk hava canavarı hakkında vatandaşlarımıza yönelik bilgilendirmede bulundu. 

Ökten, ayrıca tarih de verdiği paylaşımında şu ifadeleri kullandı: 

"20 Şubat'ta Sibirya'dan bir canavar yola çıkacak. Kutupta ve Sibirya'da yine muazzam soğuklar birikti. Bu canavar soğuklar ya Avrupa'ya ya da bize gelecek. Henüz net değil. Takip ediyorum..." 

Şu anda kutuplarda ve sibiryada kendisini biriktiren soğuk hava canavarı adeta dışarıya çıkmak için hapsolduğu demirleri tokatlıyor. 

Soğuk hava canavarınıun yurdumuza girmesi muhtemel tarihi ise 20 ya da 25 şubat olarak değerlendiriliyor. 

Türkiye'nin üzerine doğru bir canavar yola çıkacak. Ben diyeyim 20 sen de 25 tarih verildi. Hapsolduğu demir zincirleri tokatlıyor - Resim : 1