Türkiye’nin yeni Arda Güler’i bu sefer Ankara’da Gençlerbirliği’nde değil Ankaragücü’nde. 11 yaşında 50 gol

Türkiye'de futbolda son dönemdeki altyapı çıkışı hız kesmeden devam ediyor. Arda Güler'in Real Madrid'e transfer olmasının ardından yeni Arda Güler'ler de merakla bekleniyor. İşte onlardan biri bu sefer Ankaragücü'nden çıktı. 11 yaşında olmasına rağmen şu ana kadar kariyerinde 50 frikik golüne imza attı.

Türkiye'de uzun yıllardan bu yana tartışılan ve son dönemde ivme kazanmasıyla birlikte futbolumuza değer katan altyapı organizasyonları, yeni isimler çıkarmaya devam ediyor. 

Kerem Aktürkoğlu, Arda Güler ve Semih Kılıçsoy gibi yıldızların parlamasının ardından  yeni Arda Güler'ler de merakla bekleniyor. İşte onlardan biri bu sefer Ankaragücü'nden çıktı. 11 yaşında olmasına rağmen şu ana kadar kariyerinde 50 frikik golüne imza attı. 

KÜTAHYA'DAN ANKARAGÜCÜ'NE TRANSFER OLDU

Kütahya'da top koşturduğu sırada beğenilerek Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü'nün altyapısına dahil edilen Aras Talha Altınkaya, burada da gösterdiği performans ile kulüp yöneticilerinin takdirini kazanmayı başardı. 

ARDA GÜLER'E BENZERLİĞİ DİKKAT ÇEKİYOR

Gelecek vaat eden Aras'ın Real Madrid'e transfer olan Arda Güler'in çocukluk hallerine benzemesi de bir hayli dikkat çekti. Şu anda altyapıda kariyerine devam eden Aras Talha'nın önümüzdeki dönem adının daha sık duyulacağı ifade ediliyor. 

İşte Aras Talha: 

Türkiye’nin yeni Arda Güler’i bu sefer Ankara’da Gençlerbirliği’nde değil Ankaragücü’nde. 11 yaşında 50 gol - Resim : 1

Türkiye’nin yeni Arda Güler’i bu sefer Ankara’da Gençlerbirliği’nde değil Ankaragücü’nde. 11 yaşında 50 gol - Resim : 2

Türkiye’nin yeni Arda Güler’i bu sefer Ankara’da Gençlerbirliği’nde değil Ankaragücü’nde. 11 yaşında 50 gol - Resim : 3