Türkiye'ye 1 Eylül için bomba haberi duyurdu. Herkes bu olsun istiyor ama tam tersi de olabilir. Yayılırsa bir anda ülke geneline yayılacak

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından 1 Eylül'de Türkiye genelinde havaların serinleyeceğini söyledi. Bazı meteoroloji uzmanları ise eylülün ilk haftasında sıcakların devam edeceğini söylüyor. Büyük bir belirsizliğin içine düştük.

Türkiye'ye 1 Eylül için bomba haberi duyurdu. Herkes bu olsun istiyor ama tam tersi de olabilir. Yayılırsa bir anda ülke geneline yayılacak

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten sosyal medya hesabından Türkiye'ye 1 Eylül hakkında bir haber verdi. Ökten tarafından aktarılan bilgiye göre 1 Eylül'den itibaren yurt genelinde serinleme meydana gelecek. Ökten, "1 Eylül'de serinleme başlıyor. Ülke geneline yayılacak. Özellikle geceler çok rahat geçecek. Elbette her ayın bir karakteristiği vardır. Eylül ayı da sıcaklık dalgalanmalarının sıkça görüldüğü bir aydır..." dedi. 

DİĞER METEOROLOJİ UZMANLARININ GÖRÜŞÜ FARKLI 

Ancak konuyla ilgili görüş beyan eden başka meteoroloji uzmanlarının görüşü bu yönde değil. Bazı meteoroloji uzmanlarına göre Türkiye'de serinleme tarihi biraz daha gecikecek. Özellikle eylül ayının ilk haftasında ciddi bir serinleme beklenmiyor. 

NELER OLACAK GÖRECEĞİZ, BELİRSİZLİĞİN İÇİNE DÜŞTÜK 

Vatandaşlar da neler olacağını beklemeye başladı. Büyük bir belirsizliğin içerisine düştük. İstanbul, Şanlıurfa, Mardin başta olmak üzere birçok ilimizin yağmura ihtiyacı var. Yoksa kuraklık daha da derinleşecek gibi duruyor.