Türkiye'ye 2 Temmuz hakkında bomba tarih şimdi saniyeler önce verildi. Herkesi ilgilendiren önemli bir detay var

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Türkiye'yi ilgilendiren önemli bir tarihi takipçileriyle paylaştı. Ökten, "Haziran ayı böyle yağmurlu ve serin olacak. Temmuz ayı ise Yaz gibi Yaz olacak. Yıllık iznimi Temmuz'a ayırdım. 2 Temmuz'da Erdek. Ağustos ise sıkıntı. Belirsiz. Eylül ayı görünen o ki bol yağmurlu. Temmuz ayına yıllık izinlerinizi yazın.." dedi.

Türkiye'ye 2 Temmuz hakkında bomba tarih şimdi saniyeler önce verildi. Herkesi ilgilendiren önemli bir detay var

Türkiye'de hava durumunun dengesiz seyretmesiyle birlikte hem yıllık izin yapacak vatandaşlar hem de tatil planı yapan vatandaşlar doğru zamanının ne zaman olduğunu merak ediyordu.

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya hesabından Türkiye'de yaşayan 85 milyon vatandaşı da ilgilendiren önemli bir haber verdi. 

Ökten şunları söyledi: "Haziran ayı böyle yağmurlu ve serin olacak. Temmuz ayı ise Yaz gibi Yaz olacak. Yıllık iznimi Temmuz'a ayırdım. 2 Temmuz'da Erdek. Ağustos ise sıkıntı. Belirsiz. Eylül ayı görünen o ki bol yağmurlu. Temmuz ayına yıllık izinlerinizi yazın..." 

Türkiye'ye 2 Temmuz hakkında bomba tarih şimdi saniyeler önce verildi. Herkesi ilgilendiren önemli bir detay var - Resim : 1