Türkiye'ye Afrika geldi Trakya üzerinden giriş yaptı... Çarşamba Perşembe beklemeyin. Gideceği tarih belli oldu

Türkiye'ye Afrika üzerinden gelen ve dün akşama doğru Balkanlar üzerinden yurdumuza sokulan yeni sıcak hava dalgasının çarşamba ve perşembe günü de etkisini göstermesi bekleniyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından ise sıcak hava dalgasının yurdumuzu terk edeceği tarih açıklandı.

Türkiye'ye Afrika geldi Trakya üzerinden giriş yaptı... Çarşamba Perşembe beklemeyin. Gideceği tarih belli oldu

Türkiye, Afrika üzerinden gelen ve dün Balkanlar üzerinden gelerek Trakya'dan Türkiye'ye doğru sokulan yeni sıcak hava dalgasını karşıladı. 

Salı günü sabah saatlerinde Kocaeli, Yalova ve İstanbul gibi illerimizde işlerine giden vatandaşlar söz konusu sıcak hava dalgasını çok net bir şekilde hissetti. 

ÇARŞAMBA VE PERŞEMBE DE BURADA

Sıcak havaları seven vatandaşlarımız söz konusu yeni  dalga ile mutlu oldu ancak kış havasını seven vatandaşlarımız üzüldü. Meteorolojik kaynaklar ise Afrika sıcak hava dalgasının yurdumuzu terk edeceği tarihi açıkladı. 

6-7 GÜN DAHA BİZİMLE OLACAK

Hava Forum tarafından sıcak havaların 6 ila 7 gün sonra yurdumuzu terk edeceği ifade edilerek şu paylaşımda bulunuldu: 

"Afrika, Balkanları etkisiz hale getirerek Trakya sınırımızdan ülkemize sokuldu. 6-7 gün misafirimiz olacak. Yurdun büyük bir kısmı bol güneşin etkisinde... Hava bahar modunda, ılıkçılar çok mutlu ! Güneş gözlüklerinizi takmayı unutmayın... İyi günler..." 

Türkiye'ye Afrika geldi Trakya üzerinden giriş yaptı... Çarşamba Perşembe beklemeyin. Gideceği tarih belli oldu - Resim : 1