Türkiye'ye biletini almıştı. Bavulunu hazırladı, kapının önüne çıktı. Birazdan yola çıkıyor. Cuma, cumartesi ve pazar etkili

Türkiye'ye daha önceden biletini alan sıcak hava dalgası kısa bir süre sonra yola çıkıyor. Sıcak havalar cuma, cumartesi ve pazar etkisini gösterecek.

Türkiye'ye biletini almıştı. Bavulunu hazırladı, kapının önüne çıktı. Birazdan yola çıkıyor. Cuma, cumartesi ve pazar etkili

Türkiye'de Balkanlar ve Afrika sıcak hava dalgası arasındaki mücadeleyi Afrika sıcak hava dalgası kazandı. Salı ve çarşamba günü etkisini gösteren yağışlı havaların ardından perşembe de parçalı bulutlu geçmesi bekleniyor. Perşembenin ardından ise daha önceden biletini alan Afrika sıcaklarının Türkiye'ye doğru yola çıkması bekleniyor. 

CUMA GÜNÜ BURADA OLACAK

Sıcak hava dalgası cuma gününden itibaren Türkiye'de etkisini göstermeye başlayacak. Başta İstanbul olmak üzere Marmara bölgesindeki illerimizde hafta sonu güneşli havalar bizi bekliyor. Cumartesi ve pazar sıcaklıklar yükselecek. 

"81 ŞEHİRDE GÜNEŞ OLACAK"

Hava Forum ise konu hakkında şu bilgileri verdi: 

"Sonbahar havası gidiyor, yaz havası geliyor. Türkiye biletini alan, Balkanlar mücadelesini kazanan Afrika ülkemize doğru yola çıktı. Bugün 15 derecelerde olan İstanbul hafta sonu Afrika ve lodos desteği ile 28 derecelere çıkacak. Hafta sonu 81 şehirde güneşli hava var..."