Türkiye'ye bir de bu taraftan bomba haber verildi. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ üzerinden giriş yapacak. Tarihi de açıkladılar

Türkiye'nin beklediği serin havalar sonunda geliyor. Meteorolojik kaynaklar tarafından serin havalara ilişkin flaş açıklama yapıldı. Ay sonunda serin havaların Trakya bölgesindeki illerimiz Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ üzerinden yurdumuza giriş yapacağı belirtildi.

Türkiye'ye bir de bu taraftan bomba haber verildi. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ üzerinden giriş yapacak. Tarihi de açıkladılar

Türkiye'de eylül ayıyla birlikte etkili olması beklenen soğuklar bir türlü etkisini göstermedi. Soğukların etkisini göstermemesiyle birlikte vatandaşlar da tam anlamıyla havaların ne zaman serinleyeceğini merak etmeye başladı. 

SERİN HAVA DALGASI YENİDEN YURDUMUZA GİRİŞ YAPTI

Vatandaşlar serin ve yağışlı havaları beklerken, Afrika üzerinden bir sıcak hava dalgası daha yurdumuza giriş yaptı. Meteorolojik kaynaklar ise yurdumuza serin havaların geleceği tarihe ilişkin açıklamada bulundu. 

AY SONU GELMESİ BEKLENİYOR

Havanın Modu sayfası tarafından gerçekleştirilen paylaşıma göre serin havaların, ay sonu Trakya bölgesindeki illerimiz Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ yurdumuza giriş yapması bekleniyor. Söz konusu olayla ilgili şu ifadelere yer verildi: 

"Ay sonu Trakya üzerinden serin hava'nın yurdumuz'a giriş yapması bekleniyor.

(ancak ilerleyen zaman da soğukların tam gireceği tarih ekim başı'na uzayabilir. böyle bir durum olursa hikayemiz üzerinden bilgi vereceğiz.)

Uzun süredir çok bunalan İstanbul, Ankara ve İzmir biraz olsun rahat nefes alacak. sıcaklıklar zaman zaman 13-15 derece bandına kadar düşebilir. yani cidden üşütecek bir hava bekleniyor. hırka giydirir...

Yavaş yavaş Sonbahar geliyor. bunun beraberinde Yağış ve Serin havalar geliyor. ardından yavaş yavaş Kış gelecek. çok ama çok az kaldı. biraz daha sabır.."  

Türkiye'ye bir de bu taraftan bomba haber verildi. Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ üzerinden giriş yapacak. Tarihi de açıkladılar - Resim : 1