Türkiye'ye bomba tarih verildi, kimse 2 Ağustos'u aklından çıkarmasın. Çarşamba günü bastıracak... Kovalamaca başladı, şimdi o geliyor

Meteorolojik kaynaklar tarafından Türkiye'ye bomba bir tarih verildi. Hava Forum tarafından aktarılan son bilgilere göre "Eyyam-ı Bahur" sıcakları geliyor. Meteorolojik kaynakların elindeki tarih 2 Ağustos çarşamba. Basra sıcakları bu kez Balkan soğuklarını kovalayacak.

Türkiye'ye bomba tarih verildi, kimse 2 Ağustos'u aklından çıkarmasın. Çarşamba günü bastıracak... Kovalamaca başladı, şimdi o geliyor

Meteoroloıjik kaynaklar tarafından Türkiye'ye yönelik bilgilendirmelerde bulunulmaya devam ediliyor. Kaynaklar tarafından son olarak Türkiye hakkında bomba bir tarih verildi. 

Hava Forum tarafından aktarılan bilgiye göre Eyyam-ı Bahur sıcakları geliyor. Kaynakların elinde olan şu anki tarih 2 Ağustos çarşamba. 

Hava Forum tarafından "Eyyam- Bahur" sıcakları hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Eyyam-ı Bahur sıcakları geliyor. Balkanlar, Afrika sıcak hava dalgasını yurdumuzdan kovdu. Bu kez Arap yarımadası üzerinden Basra sıcak havayı sürmek Balkanlar'ı yurdumuzdan kovarak havaya sıcak neden olacak.

Tahminlere göre Eyyam-ı Bahur sıcakları 2 Ağustos Çarşamba'dan itibaren etkili olacak. İstanbul gibi sahil şeritlerinde yer alan şehirlerde bu kez sıcaktan sonra nem fazla olacak. Bunaltıcı hava yaşanacak. Gelişmeleri takip ediyoruz..." 

Türkiye'ye bomba tarih verildi, kimse 2 Ağustos'u aklından çıkarmasın. Çarşamba günü bastıracak... Kovalamaca başladı, şimdi o geliyor - Resim : 1