Türkiye'ye çarşamba gecesi bir kez daha giriş yapacak. Perşembe böyle uyandıracak

Meteorolojik kaynaklar, Türkiye'ye doğru gelen yeni sistemin hemen etkisini kaybetmeyeceğini açıkladı. Çarşamba akşamı bir kez daha atak yapması bekleniyor. Perşembe ise böyle uyandıracak.

Türkiye'ye çarşamba gecesi bir kez daha giriş yapacak. Perşembe böyle uyandıracak

Türkiye'ye Afrika sıcak dalgaMeteorolojik kaynaklar, Türkiye'ye doğru gelen yeni sistemin hemen etkisini kaybetmeyeceğini açıkladı. Çarşamba akşamı bir kez daha atak yapması bekleniyor. Perşembe ise böyle uyandıracak.  larından sonra şimdi de üst üste soğuk atakları gelmeye başladı. 

ÇARŞAMBA AKŞAM BİR KEZ DAHA GİRİŞ YAPACAK

Meteoroloji Bey hesabından konu hakkında yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi: 

"Bu gece Balkanlar üzerinden Soğuk Cephe geliyor... Salı akşam Trakya'da yağmur var Çarşamba hafifleyecek ve zamanla kesilecek. Çarşamba günü Trakya-Marmara tamamı-Batı Karadeniz-Ege genelinda hava soğuyacak Kaz dağları-Kartepe-Uludağ kar yağacak ,Çarşamba akşam Bolu Dağı ve Abant'ta kar yağışı başlıyor." 

"ŞEHİR MERKEZLERİNDE DE ETKİSİNİ GÖSTEREBİLİR" 

Çarşamba günü İstanbul başta olmak üzere Marmara geneli-Batı Karadeniz-Kuzey ve İç Ege-İç Anadolu batısı yağış alacak.

Bu yağışlar  akşam Bolu-Karabük-Kastamonu çevrelerinde yağmur ve karla karışık yağmur yükseklerde kar şeklinde İç Ege'de Kütahya-Afyon çevrelerinde Çarşamba akşam önce karla karışık yağmur ve soğumanın artmasıyla yükseklerin ardından şehir merkezlerinde kar yağışı bekleniyor Ankara'da yağışın kar şeklini alması gece geç saatleri bulur