Türkiye'ye dünyanın sonu geldiğinde ne olacak. Duymak istediğinize eminseniz hemen duyun

Bilim insanları tarafından dünyanın sonuna ilişkin araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bilim insanlarının yürüttüğü araştırmalardan biri de dünyanın sonu geldiğinde hangi ülkelerin ayakta kalacağıyla ilgili. Peki Türkiye o ülkeler arasında var mı? Detaylara birlikte bakalım...

Türkiye'ye dünyanın sonu geldiğinde ne olacak. Duymak istediğinize eminseniz hemen duyun

Bilim insanları tarafından dünyanın sonu hakkındaki araştırmalar hız kesmeden devam ediyor. Bilim insanlarının yürüttüğü araştırmalardan biri de dünyanın sonu geldiğinde hangi ülkelerin ayakta kalacağı hakkında. Peki bizlerin de içerisinde yaşadığı Türkiye, dünyanın sonu geldiğinde ayakta kalan ülkeler arasında olabilecek mi?

Birçok vatandaşımız bu sorununun yanıtını merak ediyor. Ancak sorununun yanıtını duyan birçok vatandaşımız da yanıttan dolayı memnun kalmıyor. Çünkü cevap pek iç açıcı yönde de değil. 

AYAKTA KALACAK ÜLKELER ARASINDA TÜRKİYE VAR  MI?

Bilim insanları, dünyanın küresel çöküşü durumunda sığınabilecek en güvenli ülkeleri belirledi.

Bu ülkeler arasında, Yeni Zelanda, İzlanda, İngiltere ve İrlanda ile Avustralya'nın Tazmanya eyaleti yer alıyor. Yeni Zelanda jeotermal ve hidroelektrik enerjiye, bol tarım arazisine ve düşük nüfus yoğunluğuna sahip olması nedeniyle  bu listede ilk sırada yer aldı.