Türkiye'ye giriş yaptı. Perşembe duracak, cuma vuracak, cumartesi coşacak, pazar uçacak. 25 28 arası hissedersek vay halimize

Meteorolojide önemli kaynaklar arasında yer alan Hava Forum tarafından vatandaşlara hava durumu hakkında flaş bir haber verildi. Türkiye'ye giriş yaptı. Perşembe duracak, cuma vuracak, cumartesi coşacak, pazar uçacak. Eğer 25 28 arası hissedersek vay halimize.

Türkiye'ye giriş yaptı. Perşembe duracak, cuma vuracak, cumartesi coşacak, pazar uçacak. 25 28 arası hissedersek vay halimize

Türkiye bu sene kar yağışından beklediği performansı alamadı. Vatandaşlarımız artık gözünü Mart ayına dikti. Artık tüm umutlar şubat sonu ya da mart başında gelme ihtimali olan sisteme çevrildi. 

Ancak ondan önce Türkiye'ye Afrika üzerinden yeni bir sıcak hava dalgası geldi. Bu sıcak hava dalgasının giriş yapmasıyla birlikte vatandaşlarımız da çok ciddi derecede sıcak hissetmeye başladı. Uzmanlar bu durumun iyi olmadığını ifade ediyor. 

HAFTA SONUNA DOĞRU İYİCE ETKİSİNİ ARTIRACAK

Hava Forum tarafından aktarılan son bilgiye göre sıcaklıklar hafta sonuna doğru etkisini iyice artıracak. Türkiye'ye giriş yaptı. Perşembe duracak, cuma vuracak, cumartesi coşacak, pazar uçacak. 25 28 arası hissedersek vay halimize. 

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Afrika ılık hava dalgasının etkisindeyiz. Hafta sonu İstanbul'da bol güneş var. Sıcaklık 16-18 derecelerde olacak. Güneş altında ise hissedilen 25-28 derecelere kadar çıkabilir. Şubat bizi hayal kıraklığına uğrattı, umarız son haftalarında bu günleri telafi eder..." 

Türkiye'ye giriş yaptı. Perşembe duracak, cuma vuracak, cumartesi coşacak, pazar uçacak. 25 28 arası hissedersek vay halimize - Resim : 1