Türkiye'ye giriş yaptı. Sadece salı değil, çarşamba ve perşembe sabah da etkisini hissettirecek. Herkes bunu yapsın

Türkiye'nin uzun zamandan bu yana beklediği soğuk havalar ülkemize giriş yaptı. Vatandaşlar artık kar yağışı bekliyor ancak bu olmayabilir. Sadece salı değil, çarşamba ve perşembe sabah da etkisini hissettirecek. Herkes bunu yapsın.

Türkiye'ye giriş yaptı. Sadece salı değil, çarşamba ve perşembe sabah da etkisini hissettirecek. Herkes bunu yapsın

Türkiye'de uzun zamandan bu yana ciddi bir soğuk hava dalgası bekleniyordu. Vatandaşların merakla takip ettiği soğuk hava dalgası, salı gece saatlerinden itibaren Türkiye'ye giriş yaptı. 

Şimdi soğuk hava dalgasının etkilerini yavaş yavaş günlük hayatımızda hissetmeye başlayacağız. 

Meteorolojik kaynaklar tarafından soğuk hava dalgası hakkında yeni bir açıklama da yapıldı. Vatandaşlar artık kar yağışı bekliyor ancak bu olmayabilir. Sadece salı değil, çarşamba ve perşembe sabah da etkisini hissettirecek. Herkes bunu yapsın. 

Hava Forum'un paylaşımı şöyle:

"Bugün ve çarşamba kalın giyinelim... Sadece gömlekle işe gidilmez. Kazak gerekir. Balkanlar geldi. Sabah işe/okula giderken soğuk havayı iyi hissedeceğiz. Bazı şehirlerimiz kar alamayacak ama şu lafı sıkça diyeceğiz "bu havada nasıl kar yağmaz ya, çok soğuk..." İyi soğuklar..." 

Türkiye'ye giriş yaptı. Sadece salı değil, çarşamba ve perşembe sabah da etkisini hissettirecek. Herkes bunu yapsın - Resim : 1