Türkiye'ye korkunç 23 Mayıs uyarısı az önce geldi. Birden patlama yapacaklar, herkes önlemini alsın

Türkiye'de 23 Mayıs'tan sonra hava sıcaklıklarının tavan yapması bekleniyor. Sıcaklıklarla birlikte akrepler de ortaya çıkacak. Dünyanın en zehirli akreplerini bünyesinde barındıran Türkiye'de vatandaşların önlem alması gerekiyor.

Türkiye'ye korkunç 23 Mayıs uyarısı az önce geldi. Birden patlama yapacaklar, herkes önlemini alsın

Türkiye'ye bu sene sıcaklar bir hayli geç geldi. Öyle ki birçok ilimizde havaların dengesiz seyretmesi nedeniyle vatandaşlar kışlık giysilerini dolaba bile kaldıramadı. Ülke genelinde bu haftanın da yağışlı geçmesinin ardından önümüzdeki hafta sıcakların tam olarak bastırması bekleniyor. 

23 MAYIS'TAN SONRA SICAK OLACAK

Meteorolojik kaynaklar tarafından aktarılan bilgilere göre önümüzdeki haftadan itibaren ülke genelinde sıcaklar yeniden etkisini göstermeye başlayacak ve yaz aylarına kavuşmaya başlayacağız. 

AKREPLER DE ORTAYA ÇIKACAK

Avrupa'da sıcakların gelmesiyle birlikte aniden ortaya çıkan akreplerin, 23 Mayıs'tan sonra da Türkiye'de ortaya çıkması bekleniyor. Türkiye bünyesinde dünyanın en zehirli akreplerini barındırıyor. 

TÜRKİYE'DEKİ EN ZEHİRLİ AKREP HANGİSİ?

Adı Death Stalker. Türkiye'de sarı akrep olarak biliniyor. 5-6 santimetre boylarında ve 1 miligram zehiri 15 bin fareyi öldürebilecek güçte ve insanı bir saatte öldürebiliyor...