Türkiye’ye mayıs ayı için kötü haber geldi…Evlenecekler özellikle siz bu uyarıyı öğrenmelisiniz

Yurt genelinde beklenen yaz sıcaklıkları kendisini tam anlamıyla gösteremedi. Herkes büyük bir özlemle yaz müjdesini beklerken meteorolojik bir kaynaktan üzücü haber geldi. Hava Forum sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı gönderide mayıs ayında yaz sıcaklıklarını göremeyeceğimizi bildirdi. Ek olarak hafta sonu evleneceklere ara ara yağmur ve serin hava olduğu bildirildi.

Türkiye’ye mayıs ayı için kötü haber geldi…Evlenecekler özellikle siz bu uyarıyı öğrenmelisiniz

Havaların ısınması dört gözle beklenirken Türkiye’nin belirli kesimlerinde serin ve yağışlı havalar hakim olmaya devam ediyor. Hava Forum ise herkesin merakla beklediği haberi verdi. Yapılan açıklamada “Yaz sıcakları isteyenlere kötü haber: Mayıs ayını kaybettik. Mayıs'ın geri kalanını da genel olarak serin/ılık geçireceğiz.”  ifadeleri yer aldı.

Türkiye’ye mayıs ayı için kötü haber geldi…Evlenecekler özellikle siz bu uyarıyı öğrenmelisiniz - Resim : 1

 EVLENECEKLER DİKKAT 

Düğün mevsimi için sıcak havaları bekleyenlere kötü haber yine aynı kaynaktan geldi. Takipçilerin sık sık sorduğunu belirten kaynak “Cumartesi birçok takipçimiz evleniyor ve bu soruyu soruyor. Cumartesi netleşmedi, ara ara yağmur ihtimali var. Serin bir hava bekleniyor” dedi.

Türkiye’ye mayıs ayı için kötü haber geldi…Evlenecekler özellikle siz bu uyarıyı öğrenmelisiniz - Resim : 2