Türkiye'ye pazartesi girecek dalgadan sonra bir dalga daha göründü... Bu sefer Sibirya üzerinden gelecek... Acil öğrenilsin

Türkiye'ye Afrika üzerinden yakın bir zamanda sıcak hava dalgası gelmesi bekleniyor. Söz konusu sıcak hava dalgasının yurtta 10 gün etki yaratacağı tahmin edilirken, Kerem Ökten Şubat ayı hakkında başka flaş bir gelişmeyi duyurdu. Bu sefer Sibirya üzerinden gelebilir. Avrupa'ya gelmezse Türkiye'ye gelecek.

Türkiye'ye pazartesi girecek dalgadan sonra bir dalga daha göründü... Bu sefer Sibirya üzerinden gelecek... Acil öğrenilsin

Türkiye'de hava durumu olayları açısından gerçekten de ilginç günler yaşanıyor. Artık herkes pazartesi günü Türkiye'ye Afrika üzerinden gelmesi beklenen sıcak hava dalgasını beklemeye başladı. 

Söz konusu sıcak hava dalgasıyla birlikte kentlerimizin hava sıcaklığı değerlerinde de ciddi bir yükseliş meydana gelecek. 

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten ise sosyal medya hesabından, Sibirya üzerinden gelme ihtimali olan yeni bir hava olayı hakkında vatandaşları bilgilendirdi. Avrupa'ya gelmezse Türkiye'ye gelecek.

"AVRUPA YA DA TÜRKİYE" 

Ökten sözlerini şöyle sürdürdü: 

"Şubat ayında büyük bir Meteoroloji fenomeni yaşanacak. Sibirya batıya geliyor. Sebebi Stratosferik ısınma. Stratosferik ısınma olunca üst atmosferde bir yüksek basınç oluşur. Rüzgarlar doğudan esmeye başlar ve Sibirya'daki soğukları Avrupa'ya gönderir. Türkiye de olabilir..."  

Türkiye'ye pazartesi girecek dalgadan sonra bir dalga daha göründü... Bu sefer Sibirya üzerinden gelecek... Acil öğrenilsin - Resim : 1