Türkiye'ye pazartesi girince Kocaeli ve Bursa'da da korkunç bir şey yapacak. Türkiye için çok kötü

Türkiye'ye pazartesi gece saatlerinden itibaren Afrika üzerinden girmesi beklenen bir hava olayına ilişkin Bursa ve Kocaeli'de yaşayan vatandaşlarımıza yönelik flaş bir uyarı yapıldı. Uludağ ve Kartepe'de aslında Türkiye için çok kötü bir şey olacak.

Türkiye'ye pazartesi girince Kocaeli ve Bursa'da da korkunç bir şey yapacak. Türkiye için çok kötü

Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgası Türkiye'ye doğru yola çıktı geliyor. Sıcak hava dalgasının etkilerinin önümüzdeki günlerde çok net bir şekilde görebileceğiz. 

Meteorolojik kaynaklardan da sıcak hava dalgasına ilişkin peş peşe uyarılar gelmeye başladı. Türkiye'ye pazartesi gece saatlerinden itibaren Afrika üzerinden girmesi beklenen bir hava olayına ilişkin Bursa ve Kocaeli'de yaşayan vatandaşlarımıza yönelik flaş bir uyarı yapıldı. Uludağ ve Kartepe'de aslında Türkiye için çok kötü bir şey olacak.  

BU ASLINDA TÜRKİYE İÇİN ÇOK KÖTÜ

Hava Forum tarafından yapılan paylaşımda şu ifadeler kullanıldı: 

"Haritamız kızarıyor ! Yeni haftada Balkanlar üzerinden maalesef Afrika ılık hava dalgası geliyor. Sıcaklıklar mevsim normallerinin 6 ila 10 derece üzerine çıkacak. Bu durum çok kötü... Uludağ ve Kartepe'deki tüm karların erimesi tahmin ediliyor..." 

Türkiye'ye pazartesi girince Kocaeli ve Bursa'da da korkunç bir şey yapacak. Türkiye için çok kötü - Resim : 1